Ambassadeurs

Niki Terpstra

Niki Terpstra

Niki Terpstra a.ka. Speed on Wheels werd driemaal Nederlands kampioen wielrennen op de weg en in 2014 won hij –als eerste Nederlander sinds Servais Knaven in 2001– Parijs-Roubaix. In 2018 behaalde hij nog goud op de Ronde van Vlaanderen.

Niki Terpstra is de perfecte ambassadeur: hij weet als geen ander wat je nodig hebt om een extreme prestatie te kunnen leveren, hij heeft een winnaarsmentaliteit én een hart voor sport en beweging. Daarnaast is hij zelf een trotse vader van een zoon en een dochter en is hij, net als wij, van mening dat er veel meer geld moet naar onderzoek voor spierziekten bij kinderen.

Niki is een oude bekende en traint regelmatig bij Martijn in de sportschool. Over onze samenwerking zegt hij het volgende:

Normaal laat Martijn mij afzien. Het is daarom erg leuk dat ik Martijn eindelijk eens kan pijn doen op de fiets.
Maar de échte reden om ik dit project support, is omdat het Spieren voor Spieren steunt. Want de kinderen met spierziekten zijn degenen die echt afzien. Daarom is het mooi om Stichting Spieren Voor Spieren te helpen om spierziekten bij kinderen te verslaan.

Koen Verweij

Koen Verweij: topsporter, ondernemer, olympisch goud-winnaar en voormalig wereldkampioen allround schaatsen. Op zijn 31e levensjaar is zijn CV niet mis. Daarnaast zijn wij erg trots dat hij óók ambassadeur is van The Road 2 Ironman.

Ik vind het een superinitiatief dat je vanuit de Crossfit ineens naar een Ironman gaat. Dat vind ik heel bijzonder. En dat je daarmee veel geld gaat ophalen voor het goeie doel, dat vind ik altijd mooie initiatieven. Daar koppel ik me graag aan.

© Copyright - The Road 2 Ironman