Over ons

Over ons

Martijn fotoshoot Ironman

MARTIJN PLOEGER

Ik ben Martijn, 30 jaar oud en heb een eigen sportschool in Alkmaar. Daarnaast ben ik sinds 2020 voorzitter van de NF3, wat staat voor de Nederlandse Functional Fitness Federatie. Sport is altijd mijn passie geweest en als coach is het mijn missie om anderen op weg te helpen naar een gezonde levensstijl. De key? Sport vooral op je eigen niveau, blijf jezelf uitdagen en vooral… Doe iets wat je leuk vindt!

Ik moet altijd een fysieke uitdaging hebben, dat geeft me een doel om naartoe te trainen.  De Ironman is voor mij de ultieme uitdaging, zowel mentaal als fysiek. Mijn doel is om onder de 10 uur binnen te zijn.

Leandro fotoshoot Ironman

LEANDRO MELINI

Ik ben Leandro, 48 jaar, heb 4 kinderen en ben huisarts van beroep. Ik heb altijd al een keer een triathlon willen doen. Dat leek een droom, die alleen weggelegd is voor een soort supermens. Ik heb altijd wel aan duursporten gedaan. Vooral in de natuur. Maar ook van bergklimmen, winterkamperen op ski’s, golfsurfen en crossfitten word ik warm. Door het drukke familieleven en werk, moet ik het er wel bij doen allemaal. Gelukkig heb ik een (vooralsnog) begripvolle vrouw.

Mijn doel voor de Ironman is om met een glimlach over de finish te komen. Ik kijk er naar uit om er samen voor te gaan!

Niels fotoshoot Ironman

NIELS VAN DER HOEK

Mijn naam is Niels, ik ben 33 jaar en woon in Alkmaar. Al van jongs af aan heb ik een passie voor sporten. Vroeger heb ik gevoetbald en getennist. In 2010 begon ik met triatlons en inmiddels heb ik er 39 op mijn naam staan. Door mijn ervaring in de triatlon sport hoop ik de andere jongens bij te kunnen staan in dit traject. Naast het sporten ben ik ook actief als hobbyfotograaf. Middels dit traject krijg je een kijkje in het leven van een amateur triatleet met een fulltime job. Ik hoop dat deze ‘Road to Ironman’ je weet te inspireren en motiveren. 

Daniel fotoshoot Ironman

DANIËL VELDHUIZEN

Hi, Ik ben Daniel! 39 jaartjes jong, getrouwd, vader van 4 stoere jongens en metselaar van beroep. Mijn grootste hobby is buiten zijn. Ik kijk dan graag naar sterren en planeten, kampeer in Scandinavië of loop hard in de duinen. Ik word thuis wel eens raar aangekeken als ik op zondagochtend om 6 uur wil opstaan om iets te gaan doen… Hardlopen en sporten zie ik als ontspanning maar het mag soms best wat spannender. Een hele triatlon lijkt mij een aardige uitdaging. Het is fijn om een doel te hebben. Ergens naartoe trainen. Ik doe dit allemaal wel graag met een lolletje. De wereld is al serieus genoeg!

© Copyright - The Road 2 Ironman